Annika Dahlqvist, säger jag bara. Sicken kvinna!
Att hon bara orkar? Starkt!
Vad handlar detta om då, undrar säkert den oinvigde. Jo, lågkolhydratkost.
Eller LCHF som det också kallas. (LowCarb & High Fat) Eller som en "bekant" har valt att kalla det: animalisk högfettkost. Kalla det vad man vill, jag tycker det verkar sunt!
Annika är i ropet igen, som alltid när hon sticker ut hakan. Jag som har provat kosten och tycker att den ger bra "effekter" tycker kanske inte att hon verkar så dum, men för den som inte provat tycker jag inte skall hacka på henne (och LCHF).
Jag vet ju hur "enkelriktade" en del kan vara, när diskussionerna går i lunchrummet på jobbet så blir man ju bara sååå matt när en del säger "-Nä, jag tycker det är bäst att äta lite av allt. Det är det enda som är sunt!" när dom nästa dag sörplar i sig Cambridge-soppor. Hur sunt är det då? Och jag tror faktiskt att en del människor är extra känsliga för kolhydrater (jag t.ex.).
Och alla vet ju hur kul (not!) det är att "banta". Man svälter ihjäl mellan måltiderna eller knaprar sallader på längden och tvären tills man blir grön. Äter man mindre kolhydrater så slipper man vara hungrig, man kan variera kosten i en oändlighet och äta gott! Det var som när jag en kväll satt och åt vispad grädde med hallon, min käre make tittade konstigt på mig och sa "-Jaha, är det där verkligen nyttigt när du skall gå ner i vikt?" "-Absolut", sa jag "low carb & HIGH FAT" räckte som förklaring. Och han såg ju att min kost gjorde gott för min "figur", så han protesterade inte något mer.

Detta är INTE jag i sommar!